Ontwerpbestemmingsplan 15e herziening Chw bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen, HoekPastoriestraat - Pleijendal

Doel besluit

Dit plan maakt een herontwikkeling op de hoek Pastoriestraat – Pleijendal mogelijk, waarbij maximaal 25 appartementen in combinatie met kantoor gerealiseerd kunnen worden.

Ter inzage

Met ingang van 21 september 2021 tot en met 3 november 2021 ligt voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan 15e herziening Chw bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen, Hoek

Pastoriestraat - Pleijendal ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken.

Reageren?

Iedereen kan van 21 september 2021 tot en met 3 november 2021 via een brief of mondeling een zienswijze geven op het plan. Uw brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, telefoon 14 0529. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpplan uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Meer informatie

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.DKernen2016hz15-on01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Zakelijke overeenkomst

Ten behoeve van het aantonen van de economische uitvoerbaarheid van de plannen wordt tussen de gemeente Dalfsen en Woonstichting Vechthorst een anterieure overeenkomst gesloten. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van bovengenoemde overeenkomst ligt gedurende de beroepstermijn van het bestemmingsplan ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijving kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Dalfsen, 21 september 2021

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

 

Naar boven