Ontwerp wijzigingsbesluit locatie Beatrixlaan - Molenstraat in Den Burg

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

  • 1.

    (1791) Beatrixlaan – Molenstraat in Den Burg (voormalige locatie Kompasschool). Zaaknummer 3049335. De bestemming van dit perceel wordt gewijzigd van ‘Maatschappelijk’ naar ‘Wonen – Aaneengebouwd’. Na wijziging van de bestemming kunnen woningen gebouwd worden. De plannen gaan uit van 2 blokken van 4 aaneengebouwde woningen en één blok met 3 woningen aaneengebouwd.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 21 september 2021 tot en met 1 november 2021 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

 

Naar boven