Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning voor de realisatie van een burgerwoning en drie mantelzorgwoningen op het perceel Roozendaelseweg 2 te Reuver

 

Ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken wij bekend dat op 7 september 2021 een omgevingsvergunning is verleend voor de realisatie van een burgerwoning en drie mantelzorgwoningen op het perceel Roozendaelseweg 2 te Reuver.

 

De omgevingsvergunning en behorende stukken zijn te raadplegen via https://www.beesel.nl en via https://www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVRoozend2-VG01.

 

Met ingang van donderdag 23 september 2021 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende zes weken ook ter inzage in het gemeentehuis van Beesel bij de klantenbalie.

 

Naar aanleiding van de ontwerp-vergunning zijn zienswijzen ontvangen. Deze zienswijzen hebben geleid tot inhoudelijke en tekstuele aanpassingen. De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp derhalve gewijzigd vastgesteld.

 

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen in beroep gaan. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die ook hun zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren hebben gebracht. Als belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet gedaan te hebben, kan een beroepsschrift toch in behandeling worden genomen. Dit kan ook het geval zijn als er sprake is van wijzigingen in de definitieve beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking. Een beroepschrift moet binnen zes weken worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet.

 

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn of, als binnen die termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, als op dat verzoek is beslist.

 

Beesel, 22 september 2021

Naar boven