verleende Omgevingsvergunning uitgebreide procedure op de locatie Robijndijk 147, 4706LZ Roosendaal

Locatie :Robijndijk 147, 4706LZ Roosendaal

Omschrijving :het oprichten van een woning

Registratienummer :2020WB0924

Startdatum beroepstermijn:16 september 2021

U kunt de aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken inzien bij de publieksbalie van het stadskantoor. Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door:

• Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

• Indien een besluit gewijzigd is ten opzichte van het ontwerpbesluit, diegenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroepschrift kan binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd ingediend worden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beroepstermijn van zes weken begint met ingang van de dag na de datum van ter inzage legging. Op grond van artikel 8:81 van de Awb kunnen belanghebbenden ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA in Breda, als onverwijlde spoed dat vereist. Bij het indienen van het verzoek wordt griffierecht geheven.

Naar boven