Bestemmingsplan Functieverandering Heemhoeveweg 2 Emst onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Functieverandering Heemhoeveweg 2 Emst onherroepelijk is geworden.

Dit bestemmingsplan voorziet in de functieverandering van het voormalig Boeddhistisch centrum aan de Heemhoeveweg 2 in Emst naar de bestemming Wonen, waarbij in ruil voor de sloop van alle aanwezige (bedrijfs)gebouwen naast de al aanwezige bedrijfswoning, één nieuwe woning wordt gebouwd. Daarnaast wordt de bosbestemming met ca. 8.000 m2 uitgebreid.

Het bestemmingsplan heeft als ontwerp gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode kon een ieder zienswijzen tegen het plan indienen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt. Er zijn geen zienswijzen ingediend die leiden tot nieuwe inzichten over de eerder gemaakte afweging. Mede op basis hiervan heeft de raad besloten om het bestemmingsplan ongewijzigd vast te stellen.

Het vastgestelde bestemmingsplan heeft met ingang van 21 juli 2021 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen beroepen ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 2 september 2021 onherroepelijk geworden.

Ter inzage

U kunt het bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG062Heemhoevew2-VBP1, of deze link gebruiken:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG062Heemhoevew2-VBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG062Heemhoevew2-VBP1

Het bestemmingsplan is in te zien via www.epe.nl, onder Bekendmakingen – Planologie, Bouwen en Wonen.

Naar boven