Gemeenteblad van Epe

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
EpeGemeenteblad 2021, 317579omgevingsvergunningAanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren van een appartementengebouw aan de Hoofdstraat 41, 8162 AB Epe

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het realiseren van een appartementengebouw aan de Hoofdstraat 41, 8162 AB Epe.

Datum aanvraag: 3 september 2021

Zaaknummer: 348990

Informatie en procedure

Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Het gaat hier om een ingediende aanvraag. Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen over deze aanvraag dan publiceren wij dat hier opnieuw. Pas dan kunt u eventueel bezwaar maken. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van de verleende vergunning.

Wilt u deze aanvraag inzien? Stuur dan een email naar gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.