ONTWERP INTREKKING VAN EEN OMGEVINGSVERGUNNING, POPPENHÚZEN 6 ALDEBOARN

 

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij voornemens zijn een vergunning deels in te trekken van een milieu-inrichting op de locatie Poppenhúzen 6 te Aldeboarn. Het besluit wordt voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure, afdeling 3.4 Awb.

 

Ter inzage

De ontwerpbeschikking alsmede de daarbij behorende stukken liggen van 16-09-2021 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

Het gemeentehuis is op werkdagen zonder afspraak geopend van 08:30 – 13:00 uur. Daarnaast kunt u een afspraak maken op elke werkdag tussen 14.00 en 16:00 uur.

 

Zienswijzen indienen

Gedurende voornoemde termijn kan een ieder zienswijzen tegen het ontwerp intrekken omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van Heerenveen.

Dit kan per post: College van burgemeester en wethouders van Heerenveen, t.a.v. afdeling Vergunningen, Postbus 15.000, 8440 GA Heerenveen.

 

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit kan door een email te sturen naar gemeente@heerenveen.nl, met als onderwerp ’Zienswijze [aanduiding vergunning/ontheffing met kenmerk]’. Het is ook mogelijk om met gebruikmaking van uw DigiD langs digitale weg een zienswijze in te dienen. Dit kunt u doen via de gemeentelijke website www.heerenveen.nl.

Naar boven