Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Guljélaan ong.

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Burgemeester Guljélaan ong”. (NL.IMRO.0758.BP2021213010-ON01) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de sloop van de opstallen van manege ‘Ruitersbos’, herstel van het landschap en de natuur ter plaatse en de bouw van een viertal woningen aan de Burgemeester Guljélaan. Het plangebied sluit aan op de Burgemeester Guljélaan. De noordelijke plangrens is feitelijk zichtbaar door de situering van een verhard voetpad. De oostelijke grens wordt gevormd door de Burgemeester Guljélaan. De zuidelijke plangrens wordt gevormd door de sportvelden van BH & BC Breda en westelijk wordt het plangebied begrensd door de rivier de Aa of Weerijs.

 

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Uit de vormvrije-m.e.r. beoordeling (aanmeldnotitie), die ten behoeve van het bestemmingsplan is uitgevoerd blijkt dat er door het plan geen negatieve milieugevolgen optreden. Burgemeester en wethouders van Breda hebben dan ook besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor het bestemmingsplan. De aanmeldnotitie is als bijlage bij het bestemmingsplan gevoegd.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende bijlagen zijn vanaf donderdag 16 september tot en met woensdag 27 oktober digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Van donderdag 16 september tot en met woensdag 27 oktober kunt u met uw DigiD een zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan indienen. Bent u een bedrijf? Gebruik dan eHerkenning om uw zienswijze in te dienen.

Schriftelijk een zienswijze indienen, kan ook. Deze stuurt u naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

 

Naar boven