Besluit omgevingsvergunning - van Steenbergenlaan 30 in Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen hebben op 14 september 2021 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer W-AOV210036 voor een het brandveilig gebruik van de bijgebouwen van het Internaat op de locatie van Steenbergenlaan 30 in Terneuzen.

De vergunning is verleend.

Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Brandveilig gebruik (vergunning)

Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht vanaf de datum bekendmaking (15 september 2021) tot 6 weken daarna digitaal worden ingezien. Hiervoor kunt u terecht, na een telefonische afspraak (14 0115), bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel.

Tijdens de inzageperiode kan beroep worden ingesteld. Dit kunt u doen door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepsschrift rust.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan, onder de voorwaarde van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De indiener van een verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, 15 september 2021

 

Burgemeester en Wethouders,

J.G. (Jan) Princen, gemeentesecretaris

H.J.A. (Erik) van Merrienboer, burgemeester

 

Naar boven