Gemeente Heusden - Ontwerp omgevingsvergunning Hollandlaan 58, Drunen

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerp van de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning aan de Hollandlaan 58 in Drunen.

Het plangebied ligt ten noorden van de Hollandlaan 56 en maakt momenteel nog onderdeel uit van het perceel aan de Grote Straat 11 in Drunen (perceel 7504, sectie L).

Het bouwen van een woning past niet in het geldende bestemmingsplan ‘Drunen herziening 2014’. Er is een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aangevraagd. In toepassing van artikel 2.1, lid 1, aanhef en onder c, van de Wabo kan er in afwijking van het bestemmingsplan een woning worden gerealiseerd.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 september 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD of Eherkenning). Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 1149696 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Niels Vollaard via telefoonnummer (073) 513 17 89.

 

Naar boven