Verleende omgevingsvergunning

Bekendmaking van rechtswege verleende vergunning WABO

Burgemeester en wethouders van gemeente Ameland maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning van rechtswege hebben verleend, omdat niet binnen de van toepassing zijnde beslistermijn een besluit is genomen:

  • 1.

    Het tijdelijk gebruiken van de ligplaats van Motorschip Ameland voor het serveren van dranken en lichte maaltijden. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 7 mei 2021 en betreft de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

 

Belanghebbenden die het met de van rechtswege gegeven beschikking niet eens zijn, kunnen hiertegen binnen 6 weken na verzending ervan op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen. U moet het bezwaarschrift richten aan het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 22, 9160 AA in Hollum. Geef bij uw bezwaar aan: uw naam, adres, woonplaats en handtekening, de datum, een omschrijving en de motivering van uw bezwaar.

 

De inwerkingtreding van deze beschikking wordt opgeschort (op grond van artikel 6.1, lid 4, Wabo). De beschikking treedt pas in werking nadat de termijn van 6 weken voor het indienen van een bezwaarschrift is verstreken. Deze termijn begint op de eerstvolgende dag nadat het besluit is verzonden naar (= bekendmaking aan) de aanvrager. Indien er in die zes weken een bezwaar wordt ingediend, dan treedt de beschikking pas in werking nadat op dit bezwaar is beslist. De vergunninghouder kan de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken de opschorting op te heffen.

 

Naar boven