VERLENEN OMGEVINGSVERGUNNING (uitgebreide procedure)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken bekend dat zij, met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 9 september 2021 vergunning hebben verleend voor:

 

- Het Oosterveld 1B te Hoogeveen, voor het gewijzigd uitvoeren van zonnepark waarvoor vergunning is verleend op 27 oktober 2020 (artikel 2.1 lid 1, onder a en c van de Wabo).

 

De wijzigingen ten opzichte van de vergunning d.d. 27 oktober 2020 zijn:

  • 1.

    Twee transformatorstations worden verplaatst naar het midden van het zonnepark. In de vergunning afgegeven 27 oktober 2020 waren deze aan de zuidzijde van zonnepark gesitueerd.

  • 2.

    De ontsluitingsweg naar de transformatorstations is gewijzigd.

  • 3.

    Aan de zuidzijde is een toevoeging gedaan met een rij notenbomen.

 

De besluiten met bijbehorende stukken liggen 6 weken ter inzage van 16 september tot en met 27 oktober 2021, in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

Bent u het niet eens met een besluit dan kan beroep worden ingesteld. Beroep moet binnen zes weken na de datum van terinzagelegging van het besluit worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

 

 

Naar boven