Luttelseweg 14, Sevenum, Ontwerpbestemmingsplan 09-09-2021

Ontwerpbestemmingsplan “Luttelseweg 14 Sevenum’

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel

3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Luttelseweg 14 Sevenum” (NL.IMRO.1507.SVLUTTELSEWEG-BP01) ter inzage ligt.

Het plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan Luttelseweg 14 te Sevenum, omvat een deel van het woonperceel aan de Luttelseweg tussen nummer 12 en 16, kadastraal bekend perceel sectie R, nummer 538.

Aanleiding en doel van het toekomstig bestemmingsplan

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is de voorgenomen realisatie van een levensloopbestendige woning op het perceelgedeelte tussen Luttelseweg 12 en 16 te Sevenum.

Ter compensatie van deze ruimtelijke ingreep is met initiatiefnemer een kwaliteitsbijdrage overeengekomen gebaseerd op het Gemeentelijke Kwaliteitsmenu en conform het daartoe bepaalde in de structuurvisie Horst aan de Maas.

Ter inzage

In verband met het corona-virus is het inzien van de stukken die betrekking hebben op deze publicatie veranderd. Voor het inzien van de stukken wordt verwezen naar www.officielebekendmakingen.nl en naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Als digitaal inzien niet tot de mogelijkheden behoort, dan kunt u een afspraak maken voor het inzien van de papieren stukken via de administratie van het team Omgeving. Belt u hiervoor met het algemene telefoonnummer van de gemeente (077) 477 9777.

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het gemeentebestuur. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

Zienswijzen kunnen gericht worden aan:

De gemeenteraad van Horst aan de Maas

t.a.v. team Omgeving

Postbus 6005

5960 AA Horst

(onder vermelding van: "Zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Vossenheuvel 7a America”).

Meer informatie

Deze informatie is ook terug te vinden op www.horstaandemaas.nl (zie Nieuws en actueel en daarna Bekendmakingen). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij team Omgeving, tel. (077)477 97 77.

Ook kunt u met hetzelfde team een afspraak maken voor het indienen van mondelinge zienswijzen, tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van de terinzagelegging.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 09 september 2021

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

drs. R.I.F. Palmen, burgemeester

mr. L.M.C. Beckers, secretaris

 

Naar boven