Gemeenteblad van Dronten

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
DrontenGemeenteblad 2021, 312896omgevingsvergunningToestemming vergunning voor bouwen van een woning, staverdense beek, bouwnummer 19 Biddinghuizen

 

 

De gemeente Dronten heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente Dronten geeft hiermee toestemming voor bouwen van een woning, staverdense beek, bouwnummer 19 Biddinghuizen

 

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente tot 20-10-2021 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het Huis van de gemeente Dronten bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente de website www.dronten.nl van de gemeente Dronten. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0321.

 

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dat kunt u de rechtbank Midden-Nederland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de (www.rechtspraak.nl) van de rechtbank. Voor meer informatie kun u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 00 00. U moet voor het indienen van een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.