Ontwerp drank- en horecavergunning paracommerciële rechtspersoon D.V.V. Go-Ahead, Nico Bolkensteinlaan 12 te Deventer (156227-2021)

De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 3 van de Alcoholwet het voornemen om een drank- en horecavergunning te verlenen aan D.V.V. Go-Ahead voor het uitoefenen van het paracommercieel horecabedrijf plaatsvindend aan de Nico Bolkensteinlaan 12 te Deventer.

Inzage en het indienen van schriftelijke of mondelinge zienswijzen is mogelijk binnen zes weken na de datum van verzending van het ontwerpbesluit. Het ontwerpbesluit is verzonden op 9 september 2021.

Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor openingstijden raadpleeg 'bezoeklocaties' op www.deventer.nl/contact.

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Uw schriftelijke zienswijze, onder vermelding van het zaaknummer, kunt u sturen naar de burgemeester van Deventer, t.a.v. afdeling Ondernemen en Vergunningen, Postbus 5000, 7400 GC Deventer.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ondernemen en Vergunningen op telefoonnummer 14-0570. Ik maak u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Naar boven