Ontwerpbestemmingsplan ‘Assum naast 14’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Assum naast 14’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan regelt dat een extra woning kan worden gebouwd naast Assum 14.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van donderdag 16 september 2021 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0450.BPAssumnaast14-ON01.

De stukken zijn ook te vinden op de website van de gemeente Uitgeest: www.uitgeest.nl. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dit kan alleen op afspraak. Wij vragen u contact op te nemen met Martijn Knol via telefoonnummer 14 0251 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis beperkt. Het bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Assum naast 14’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 14 0251. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 14 0251 of via e-mail: martijnknol@debuch.nl.

Uitgeest, 15 september 2021

Naar boven