Gemeente Alkmaar - vastgesteld wijzigingsplan - Westdijk 34, Zuidschermer

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan voor het perceel aan de Westdijk 34 Zuidschermer vastgesteld is.

Doel

Het wijzigingsplan Westdijk 34 Zuidschermer is opgesteld om de bestemming van agrarisch naar wonen te wijzigen, de bestaande stolpboerderij te splitsen, de woningen een bed en breakfast te laten exploiteren en de dagopvang van twee groepen ouderen mogelijk te maken.

Inzien

Het wijzigingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 9 september 2021 tot en met woensdag 20 oktober 2021.

U kunt het wijzigingsplan inzien via internetpagina’s:

- www.alkmaar.nl/inzage of

- www.ruimtelijkeplannen.nl 

(zoeken op adres of NL.IMRO.0361.WP00118-0305).

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor te vermijden. Voor het inzien van het plan vragen wij u om gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het wijzigingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven