Kennisgeving Besluit - verlenen omgevingsvergunning (Uitgebreide procedure) Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Woldenmaakt bekend dat het heeft besloten om de volgende omgevingsvergunning, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), te actualiseren:

 

 

  • 1.

    Schrapveen 2 te Linde: voor het ambtshalve wijzigen van de voorschriften behorende bij de omgevingsvergunning milieu, zaaknummer Z2020-00001483.

     

    Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen.

    Het besluit is wel gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

     

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien, met ingang van 08-09-2021

- (op afspraak) bij het gemeentehuis/ van de gemeente De Wolden, Raadhuisstraat 2, 7921 GD Zuidwolde tijdens de openingsuren.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door belanghebbenden die willen opkomen tegen wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek heeft een schorsende werking. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

 

 

Naar boven