Bekendmaking verleende vergunning op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening, Bakenweg in Yerseke

• Bevolkingsonderzoek Zuid-West, voor het innemen van een standplaats op het parkeerterrein aan de Bakenweg achteraan de Julianahaven in Yerseke, van 1 januari 2022 tot en met 30 april 2022 voor het bevolkingsonderzoek naar borstkanker.

 

Rechtsmiddelen

Indien u het met dit besluit niet eens bent, kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzending ervan op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen. U moet het bezwaarschrift richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen.

 

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;

• de datum;

• een omschrijving van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht;

• de grond(en), waarop het bezwaar is gebaseerd.

 

De werking van dit besluit wordt niet geschorst door het indienen van een bezwaarschrift. Wel kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift, aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen een voorlopige voorziening te treffen. Voor het adres van de rechtbank en voor uitleg over deze procedure verwijzen wij u naar de internetpagina: www.rechtspraak.nl. Via het ‘digitale loket Rechtbank’ op deze website kunt u ook digitaal vragen om een voorlopige voorziening.

 

 

Kruiningen, ‎8 september 2021

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

J.W. Huissen MSc

wnd. Hoofd afdeling Advies en Ondersteuning

Naar boven