Vastgesteld wijzigingsplan Langesteeg 5 Horssen, gemeente Druten

 

Burgemeester en wethouders van Druten hebben met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘Langesteeg 5 Horssen’ vastgesteld. Het plan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming naar de bestemming bedrijf met de aanduiding hovenier op het perceel aan de Langesteeg 5 te Horssen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 9 september tot en met 20 oktober 2021 (gedurende zes weken) ter inzage in het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Voor het inzien van het vastgestelde bestemmingsplan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 088 432 70 00 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl, het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl Het identificatienummer is: NL.IMRO.0225.BPWbgbLangesteeg5-2103.

 

Beroep

De termijn voor het indienen van een beroep bedraagt zes weken en vangt aan op 9 september 2021. Gedurende deze termijn kan tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

 

Voorlopige voorziening

Beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat indien u wilt voorkomen dat het wijzigingsplan na afloop van de beroepstermijn in werking treedt u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak kan verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Druten, 8 september 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd,

Mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

B.P.P. Janssen, secretaris

Naar boven