Hoorzitting commissie bezwaarschriften

 

Algemene informatie

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat de commissie voor bezwaarschriften onder voorbehoud de volgende zaken behandelt:

Datum

Woensdag 15 september 2021

Plaats

Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19 te Waalre

Bezwaarschriften

19.30: De bezwaarschriften gericht tegen de beslissing van het college van burgemeester en wethouders van 12 februari 2021. Besloten is de Traverse Zuid af te sluiten voor verkeer in de periode maart tot en met naar verwachting november 2021. Verder is besloten om tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen door onder andere plaatsing van borden C1 (gesloten voor verkeer in beide richtingen).

20.15: Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 21 april 2021. Besloten is een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruiken van gronden en bouwwerken in strijd met de bestemming ten behoeve van opslag en een omgevingsvergunning te weigeren voor het uitbreiden van het uitvaartcentrum in strijd met de bestemming ten behoeve van een ceremonieruimte aan de Dennelaan 1.

21.00: Het bezwaarschrift gericht tegen de beslissing van het college van burgemeester en wethouders van 22 april 2021. Hierbij is besloten een tweetal parkeerplaatsen te reserveren ten behoeve van het opladen van elektrische voertuigen aan de Burgemeester van Dommelenlaan.

Aanvullende informatie

Op grond van artikel 15 van de Verordening commissie bezwaarschriften zijn de hoorzittingen niet openbaar, wegens de bijzondere omstandigheden en maatregelen vanwege COVID-19.

Naar boven