Gemeente Heerlen – Intrekken aanvraag omgevingsvergunning: het realiseren van een nieuwbouw-laboratorium met expositieruimte en schowroom, In de Cramer 173 te Heerlen.

 

Het college van Heerlen maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto titel 4.1 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende aanvraag is ingetrokken op verzoek van de aanvrager.

Dossiernummer : 12532

Adres : In de Cramer 173, 6412 PM te Heerlen

Activiteit : het realiseren van een nieuwbouw-laboratorium met expositieruimte en showroom

Datum besluit : 25 augustus 2021

 

Bezwaar aantekenen

Indien u belanghebbende bent, kunt u bezwaar aantekenen tegen dit besluit. Een bezwaarschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit ingediend worden. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en een motivering van uw bezwaar. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 1, 6400 AA te Heerlen.

Voor het inzien van het besluit en de bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken. Het telefoonnummer is 14 045. Vanuit het buitenland is het nummer +31 45 5 60 50 40.

Naar boven