Gemeente Heerlen - verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure: het bouwen van een woning, Sectie U perceel 1495 Burgemeester Slanghenstraat te Hoensbroek

 

 

Het college van Heerlen heeft de volgende omgevingsvergunning middels de uitgebreide procedure verleend:

Dossiernummer : 13201

Adres : Sectie U perceel 1495 Burgemeester Slanghenstraat Hoensbroek

Activiteit : het bouwen van een woning

Datum besluit : 31 augustus 2021

 

Beroep instellen

U kunt beroep instellen tegen dit besluit. Een beroepschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit indienen. Let op: de dag van bekendmaking is niet dezelfde dag als de publicatiedatum van dit blad. Tijdens de beroepstermijn liggen alle stukken ter inzage aan de balie van de gemeente (tijdelijk gevestigd aan Burg. van Grunsvenplein 145 te Heerlen).

 

Het beroepschrift moet u ondertekenen en bevat tenminste: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering van uw beroep. Het beroepschrift stuurt u naar: de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen bij de rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers U heeft daarvoor een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de website voor de voorwaarden rondom digitaal procederen.

 

Voor het inzien van het besluit en de bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, bel 14 045. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer +31 45 5 60 50 40.

Naar boven