Inspraak voorontwerpbestemmingsplan woningbouwontwikkeling Tag West fase 1 Genemuiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de ontwikkeling van 10 extra woningen in de eerste fase van de woonwijk Tag West te Genemuiden. Met het nieuwe bestemmingsplan wordt de huidige planregel waardoor er maximaal 230 woningen in de eerste fase van Tag West worden ontwikkeld, uitgebreid naar 240 woningen.

 

Van donderdag 2 september 2021 tot en met woensdag 13 oktober 2021 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. De papieren versie van het bestemmingsplan kunt u, op afspraak, inzien in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

 

Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente.

 

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14038.

 

 

Naar boven