Ter inzagelegging Omgevingsvergunning ‘Nieuwbouw van een AHPD Vergister aan de Reeweg (ongenummerd) te Ballum’

Omgevingsvergunning met uitgebreide procedure

Het ontwerpbesluit voor het verlenen van onderstaande omgevingsvergunning en het bijbehorende m.e.r.-beoordelingsbesluit hebben gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn twee zienswijzen ingediend. Het college heeft de volgende omgevingsvergunning verleend:

  • 1.

    Nieuwbouw van een AHPD Vergister aan de Reeweg (ongenummerd) te Ballum. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 18 december 2020 en betreft de volgende activiteiten:

  • 2.

    het bouwen van een bouwwerk (Wabo artikel 2.1 lid 1.a);

  • 3.

    handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (Wabo artikel 2.1 lid 1.c);

  • 4.

    het oprichten, het veranderen of het in werking hebben van een inrichting (Wabo artikel 2.1 lid 1.e):

     

Beroep

De verleende vergunning met bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis vanaf 2 september 2021. De vergunning met bijbehorende stukken zijn niet op de website terug te vinden omdat het formaat van de bestanden hiervoor te groot is. De bijbehorende stukken kunnen op verzoek worden toegestuurd. Tot en met uiterlijk 13 oktober 2021 kan door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt de vergunning met bijlagen ook vinden op www.ameland.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

 

Ballum, 1 september 2021

College van burgemeester en wethouders

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk. secretaris directeur

Naar boven