Ontwerpbestemmingsplan “Sport en Spel Reek”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landerd maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Sport en Spel Reek” vanaf 30 augustus 2021 tot en met 10 oktober 2021 ter inzage ligt.

De plannen voorzien in het planologisch mogelijk maken van tennisvelden en een nieuw hoofdgebouw voor de verenigingen met een beweegbox als vervanger van de huidige sporthal. Op de locatie van de huidige sporthal zal een uitbreiding van de parkeerruimte worden gerealiseerd.

Het plan bekijken?

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde termijn voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Zeeland. Voor het inzien van het ontwerp bestemmingsplan vragen wij u een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.BPree2020SportSpel-OW01

Indienen zienswijze?

Tijdens de hierboven genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Alexander Dunlop.

Vervolgprocedure?

Met inachtneming van eventuele zienswijzen zal het bestemmingsplan ter besluitvorming worden aangeboden aan de gemeenteraad. Daarna staat tegen het besluit van de gemeenteraad nog beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Vragen?

Voor een toelichting of eventuele vragen kan contact worden opgenomen met de heer Alexander Dunlop via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail alexander.dunlop@landerd.nl

Naar boven