Inspraakprocedure Ondergrondse restafvalcontainer en verdiepte GFT-container voor Lijsterbeslaan Hillegom

Het college van B en W van de gemeente Hillegom heeft op 17 augustus 2021 besloten om inspraak te verlenen op een aanpassing op het Locatieplan voor ondergrondse containers voor restafval bij hoogbouw (appartementen). Het nieuwe afvalbeleid dat door de gemeenteraad is vastgesteld voorziet in het plaatsen van ondergrondse voorzieningen voor restafvalcontainers bij hoogbouw. Hiervoor is een Ontwerp-locatiebesluit voor Lijsterbeslaan opgesteld.

Ter inzage

Het Ontwerp-locatiebesluit van de, op het geldende locatieplan, aanvullende locatie voor de ondergrondse restafvalcontainer en verdiepte GFT-container ten behoeve van appartementencomplex 57 - 81 Lijsterbeslaan is vrijgegeven voor inspraak vanaf 24 augustus 2021 tot en met 5 oktober 2021. U kunt dit Ontwerp-locatiebesluit inzien op de website van de gemeente Hillegom: www.hillegom.nl/afval, onder de groene button ‘Locatieplan’. Het Ontwerp-locatiebesluit ligt ook ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. In verband met Corona verzoeken wij u een afspraak met de Publieksservice te maken als u de documenten hier wilt inzien.

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u per e-mail sturen naar afval@hillegom.nl. Een brief richt u aan de Gemeente Hillegom, Hoofdstraat, 2181 EC Hillegom.

De zienswijze moet in ieder geval bestaan uit:

 

  • 1.

    Vermelding ‘zienswijze Ontwerp ondergrondse restafvalcontainer en verdiepte GFT-container voor Lijsterbeslaan’

  • 2.

    Vermelding van het zaaknummer Z-21-205063

  • 3.

    Uw naam, adres en telefoonnummer. Wilt u een reactie per e-mail ontvangen? Geef dan ook uw mailadres op (als u mailt is dat niet nodig)

  • 4.

    De datum van de zienswijze (als u mailt is dat niet nodig)

  • 5.

    De inhoud van uw zienswijze onderbouwd met argumenten

U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw zienswijze. U kunt uw zienswijze uiterlijk sturen tot en met 5 oktober 2021.

Na beoordeling van eventuele zienswijzen beslist het college over de definitieve vaststelling van het betreffende locatiebesluit.

 

Naar boven