Kennisgeving standplaatsvergunning, 2021-044427, Suze Groenewegstraat Waalwijk (nabij Lidl)

De gemeente Waalwijk heeft een vergunning verleend voor het wekelijks innemen van een standplaats, voor de verkoop van pizza, pasta, salades en frisdrank op de locatie Suze Groenewegstraat (voorheen Dr. Kuyperlaan) in Waalwijk, op donderdag van 13.30u tot 22.00u. Deze vergunning is bij ons geregistreerd onder nummer 2021-044427. Dit besluit is bekendgemaakt op 24 augustus 2021.

Waarom publiceert de gemeente Waalwijk dit bericht?

Een standplaatsvergunning wordt bij de gemeente Waalwijk aangevraagd om een standplaats in te mogen nemen op één van de vastgestelde standplaatslocaties. Met dit bericht laat de gemeente Waalwijk u weten dat er iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Waalwijk binnen zes weken na de dag van bekendmaking laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. Meer informatie hierover vindt u op www.waalwijk.nl/bezwaar.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het Stadhuis van Waalwijk bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het Stadhuis onze internetpagina: www.waalwijk.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0416 – 683 456.

 

Naar boven