Ontwerpbesluit voornemen tot weigering intrekking omgevingsvergunning voor drie windturbines met bijbehorende kraanopstelplaatsen en bekabeling in het Windpark Oude Maas

Het college van B&W van gemeente Hoeksche Waard maakt bekend dat zij het ontwerpbesluit “voornemen tot weigering intrekking omgevingsvergunning voor drire windturbines met bijbehorende kraanopstelplaatsen en bekabeling in het Windpark Oude Maas” met bijbehorende stukken ter inzage legt.

 

Verzoek intrekken omgevingsvergunning

Op 1 december 2020 hebben wij een verzoek ontvangen voor het intrekken van het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning voor de bouw van drie windturbines en het oprichten en in werking treden van een inrichting (met kenmerk Z17/32750/3003699).

Ontwerpbesluit

Het college is voornemens om niet tot intrekking van het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning voor de bouw van de windturbines en het oprichten en in werking treden van een inrichting over te gaan.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 25 augustus 2021 tot en met 6 oktober 2021 ter inzage.

Wanneer u het ontwerpbesluit en alle bijbehorende stukken wilt inzien, kunt u een afspraak maken met Paul Kaiser, bereikbaar via het e-mailadres: paul.kaiser@gemeentehw.nl.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerp besluit ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van “zienswijze ontwerpbesluit voornemen tot weigering intrekking omgevingsvergunning voor drie windturbines met bijbehorende kraanopstelplaatsen en bekabeling in het Windpark Oude Maas”.

 

Maasdam, 25 augustus 2021

het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard,

Namens deze:

Paul Kasier

Naar boven