Bestemmingsplan Buitengebied Raalte, 43e wijziging, omgeving Lemelerveldseweg 38, gemeente Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat bij besluit van 25 mei 2021 het ‘Buitengebied Raalte, 43e wijziging, omgeving Lemelerveldseweg 38’ met bijbehorende stukken ongewijzigd vastgesteld.

Het plangebied heeft betrekking op de bedrijfswoning Lemelerveldseweg 38 en het bijbehorend agrarisch bouwvlak. De gebouwen zullen worden gesloopt. De bestaande bedrijfswoning krijgt de woonbestemming, evenals de Rood voor Rood compensatiewoning die mag worden gebouwd. Op de overige gronden wordt de agrarische bestemming gehandhaafd, met dien verstande dat het bouwvlak er af is gehaald.

Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 26 augustus 2021 tot en met 7 oktober 2021 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte (vanwege het coronavirus bij hoge uitzondering op afspraak in te zien, tel. 0572-347799).

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De link

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BPW20200002-VG01 is te vinden op www.raalte.nl.

Van 27 augustus 2021 tot en met 7 oktober 2021 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven