Ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Burgemeester en Wethouders van Landerd zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning te verlenen voor:

  • Kerkstraat 87, 5411 EC Zeeland; het splitsen van een woonboerderij en het bouwen van 6 seniorenwoningen (dossiernummer HZ-2020-0189)

Zij maken daarom op basis van het genoemde wetsartikel bekend dat de ontwerp-vergunning en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 23 augustus 2021 gedurende zes weken ter inzage liggen bij de afdeling Ruimte.

Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan binnen de genoemde termijn schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Landerd.

Nadere informatie of inzien van het plan?

Voor nadere informatie, voor het maken van een afspraak voor het inzien van het plan, dan wel voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u contact opnemen met mevrouw S. v.d. Burgt via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail Stefanie.vanderBurgt@landerd.nl.

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven