Vastgesteld wijzigingsplan Wellinkhofweg 5, Terwolde

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 19 augustus 2021 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het besluit over het wijzigingsplan Wellinkhofweg 5, Terwolde (NL.IMRO.0285.20302-VS00). Dit plan en het achterliggende bestemmingsplan liggen daarbij eveneens ter inzage. Door de corona-uitbraak kunt u de stukken alleen op afspraak inzien in de tijdelijke huisvesting van de gemeente Voorst aan de Hietweideweg 20 in Twello. Hiervoor maakt u een afspraak met Laurens Nijman. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 29. Komt u naar het gemeentehuis? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen. Ook vragen wij u om daar waar de anderhalvemeterregel niet gewaarborgd kan worden een mondmasker te dragen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.

Bekijk de digitale stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst.

Met dit plan wijzigt de agrarische bestemming in een woonbestemming aan de Wellinkhofweg 5, Terwolde.

Beroep

Heeft u als belanghebbende op tijd een zienswijze naar voren gebracht? Dan kunt u binnen zes weken vanaf 20 augustus 2021 beroep instellen. Belanghebbenden die aantonen dat zij niet in staat zijn geweest om op tijd een zienswijze naar voren te brengen kunnen ook beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het wijzigingsplan nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Twello, 18 augustus 2021

Renske Helmer-Englebert, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven