Gemeente Medemblik, Verwijdering fiets Westersingel - toegepaste bestuursdwang, week 5

Op 22 januari 2021 is een fiets verwijderd vastgemaakt aan een lantaarnpaal voor een woonhuis aan de Westersingel te Medemblik.

Waarom is dit voertuig verwijderd?

De fiets heeft in strijd met artikel 5:12 van de Algemene plaatselijke verordening Medemblik enige tijd op de weg gestaan. Op grond van artikel 5:12 APV is het voertuig derhalve verwijderd.

Waar is de fiets opgeslagen?

De fiets is verwijderd en opgeslagen bij de buitendienst in Medemblik.

Vernietiging/verkoop van de voer- en vaartuigen

Als de rechthebbenden het voertuig op onderstaande data niet op hebben opgehaald dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd. Het college mag dit doen op basis van artikel 5:30 Algemene wet bestuursrecht.

 

  • Fiets Westersingel: 23 april 2021

Foto’s bekijken?

U kunt foto’s bekijken van de verschillende verwijderde voertuigen en voorwerpen op onze website: www.medemblik.nl/nieuws

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Taakveld Handhaving & Veiligheid via het telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Bezwaar?

Tegen het besluit om de voer- en vaartuigen te verwijderen kan bezwaar worden gemaakt. Binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Ook is het mogelijk bezwaar te maken via een formulier dat op de website van de gemeente is geplaatst www.medemblik.nl/bezwaar. Voor de ondertekening moet u een digitale handtekening (Digid) hebben.

Naar boven