Gemeenteblad van Medemblik

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
MedemblikGemeenteblad 2021, 27957Beschikkingen | aanvraagGemeente Medemblik, Verwijdering fiets Zwaagdijk-Oost – toegepaste bestuursdwang, week 5

Op 21 januari 2021 is een fiets verwijderd uit de fietsenstalling naast de bushalte in Zwaagdijk-Oost ter hoogte van de kerk te Zwaagdijk.

 

Waarom is dit voertuig verwijderd?

De fiets heeft in strijd met artikel 5:12 van de Algemene plaatselijke verordening Medemblik enige tijd op de weg gestaan. Op grond van artikel 5:12 APV is het voertuig derhalve verwijderd.

Waar is de fiets opgeslagen?

De fiets is verwijderd en opgeslagen bij de buitendienst in Wervershoof.

Vernietiging/verkoop van de voer- en vaartuigen

Als de rechthebbenden het voertuig op onderstaande data niet op hebben opgehaald dan wordt het voertuig verkocht of vernietigd. Het college mag dit doen op basis van artikel 5:30 Algemene wet bestuursrecht.

 

  • 1.

    Fiets bushalte Zwaagdijk-Oost: 22 april 2021

Foto’s bekijken?

U kunt foto’s bekijken van de verschillende verwijderde voertuigen en voorwerpen op onze website: www.medemblik.nl/nieuws

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Taakveld Handhaving & Veiligheid via het telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Bezwaar

Tegen het besluit om de voer- en vaartuigen te verwijderen kan bezwaar worden gemaakt. Binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Ook is het mogelijk bezwaar te maken via een formulier dat op de website van de gemeente is geplaatst www.medemblik.nl/bezwaar. Voor de ondertekening moet u een digitale handtekening (Digid) hebben.