Aanvraag vergunning voor het realiseren van een installatietechnische aanpassing, Seggelant Noord 1 in Vierpolders (Zaaknummer WABO-2021-0262 Esuite 18480-2021)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het realiseren van een installatietechnische aanpassing, Seggelant Noord 1 in Vierpolders.

Een omgevingsvergunning wordt bij het college aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt het college een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Het college heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 05-08-2021. Gemeente Brielle neemt daarover waarschijnlijk 30-09-2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Gemeente Brielle een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de Gemeente Brielle. Dit kan via het telefoonnummer 0181-471111.

 

Naar boven