Gemeente Beesel - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning milieu uitgebreide voorbereidingsprocedure Sint Lambertusdijk 2a Reuver

Burgemeester en wethouders van Beesel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn op verzoek van RoSa B.V, Pratwinkel 17, 5991NP Baarlo, een omgevingsvergunning milieu voor het veranderen van de inrichting en bouwen voor het (ver)bouwen van een bouwwerk te verlenen met betrekking tot de inrichting Sint Lambertusdijk 2a, 5953 TH Reuver.

De ontwerpbeschikking en overige stukken die op de procedure betrekking hebben, liggen zes weken ter inzage en wel van 19 augustus 2021 tot en met 30 september 2021.

U kunt de stukken op werkdagen inzien in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Reuver bij de klantenbalie. U kunt hier zonder afspraak terecht van 9.00 uur tot 13.00 uur en op maandagavond van 17.00 uur tot 19.30 uur. Op afspraak kunt u hier terecht van 13.00 uur tot 16.00 uur (tel. nr. 077-4749292).

Zienswijze

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden bij het college van B&W van de gemeente Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK in Reuver, schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen over de ontwerpbeschikking. De zienswijzen moeten zijn ondertekend en bevatten uw naam, adres, dagtekening, het besluit waartegen het gericht is en de reden waarom u zienswijzen indient. De ontvangen zienswijzen worden toegezonden aan de aanvrager en bij het dossier gevoegd dat ter inzage ligt. Degene die zienswijzen indient, kan schriftelijk vragen zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Verder kunnen belanghebbenden tijdens de genoemde termijn in een hoorzitting mondeling gemotiveerde zienswijzen bij ons inbrengen. Hiervoor moet u ons uiterlijk één week voor afloop van de genoemde termijn vragen om een hoorzitting. Van de mondeling ingediende zienswijzen maken wij een verslag. Dit verslag voegen wij bij de stukken die ter inzage liggen. Alleen belanghebbenden die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven