Buitengebied, wijziging De Bollen 2

Ontwerpwijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, wijziging De Bollen 2’ ter visie wordt gelegd. Vanaf 12 augustus 2021 ligt het ontwerpwijzigingsplan (NL.IMRO.0823.WPBGDEBOLLEN2-ONTW) met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter visie. U kunt het plan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer: NL.IMRO.0823.WPBGDEBOLLEN2-ONTW. Het plan ligt ook ter inzage bij het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Om het plan in te zien kunt u een afspraak inplannen.

 

Doel van het ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan maakt het mogelijk om op de locatie De Bollen 2 in Oirschot de huidige bedrijfswoning om te zetten naar een reguliere burgerwoning.

 

Wilt u hierover een zienswijze kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling (niet per e-mail) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpwijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Oirschot. Zienswijzen moeten worden geadresseerd aan Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens openingstijden van het gemeentehuis op afspraak kenbaar maken bij de Centrale Balie. In verband met de Corona maatregelen verzoeken wij u zoveel mogelijk een schriftelijke zienswijze in te dienen.

 

Oirschot, 11 augustus 2021

Naar boven