RECTIFICATIE Ontwerpbestemmingsplan “Lampenpaleis Beek”

 

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK,

 

maken bekend dat in de publicatie van 5 augustus jl., waarin de terinzagelegging van het bestemmingsplan “Lampenpaleis Beek” is bekend gemaakt, abusievelijk een onjuiste verwijzing naar het GML-bestand is opgenomen. Het juiste GML-bestand is NL.IMRO.0888.BPLAMPENPALEIS21-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 augustus 2021 tot en met 16 september 2021, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder terinzage. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Dit bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de bestemming van het bedrijfspand (detailhandel) gelegen op het perceel Maastrichterlaan 53 te Beek, kadastraal bekend gemeente Beek, sectie G, nr. 221, in wonen t.b.v. de realisatie van een appartementengebouw met 25 koopappartementen.

 

Op grond van art. 6.12 Wro juncto art. 6.2.1 Bro is voor het bestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

 

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. De voorkeur gaat uit naar het indienen van schriftelijke zienswijzen te richten aan de gemeenteraad van Beek, Postbus 20, 6190 AA Beek.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met de publieksbalie (tel. 046 – 43 89 308). De behandelende ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die een mondelinge zienswijze naar voren wil brengen.

 

Beek, 12 augustus 2021.

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK,

namens dezen,

Tonino Mariani

Afdelingshoofd Ruimte

Naar boven