BANO - VVGB 2 - eerste wijziging

De raad van de gemeente Purmerend,

 

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 27 februari 2020,

 

B E S L U I T:

 

  • 1.

    In te stemmen met de grondreserveringsovereenkomst met Hessing B.V. voor kavel 16A in fase II van het exploitatiegebied De Baanstee Noord ( hierna Bano);

  • 2.

    In te stemmen met het sluiten van een optieovereenkomst voor kavel 17 in Bano onder gelijke voorwaarden als die welke gelden voor de onder 1. genoemde kavel 16A; Deze kavel dient bij het inroepen van de optie in onlosmakelijke samenhang met de hoofdkavel 16A ontwikkeld te worden.

  • 3.

    Kennis te nemen van de financiële en fiscale consequenties en ontwikkelingen in het plangebied Bano en deze te zijner tijd verwerken in de begroting en het MPG.

  • 4.

    De in 2015 uit de actieve exploitatie genomen gronden behoudens kavel 16A en 17 en het zonneveld in het MPG 2020 weer op te nemen in de grondexploitatie De Baanstee Noord;

  • 5.

    De categorie van gevallen waarvoor een ‘verklaring van geen bedenkingen’ niet is vereist, zoals bedoeld in het Raadsbesluit d.d. 01-10-2015 met het registratienummer 1212246 uit te breiden met projecten gelegen binnen het gebied van de uit de Materieel Vaste Activa over te hevelen gronden zoals in het paars aangegeven in de tekening op pagina 4 van 8 van het Raadsvoorstel.

 

Aldus vastgesteld in de openbare vergadering d.d. 26 maart 2020

de griffier,

R.J.C. van der Laan

de voorzitter,

D. Bijl

Bijlage

 

Naar boven