Rubriek: Binnengekomen aanvragen voor een omgevingsvergunning

Ommen

 

  • 1.

    het aanleggen van een parkeerterrein, het plaatsen van een hek om het perceel en het realiseren van een uitrit aan de Rotbrink in Ommen (kadastrale aanduiding: sectie E, nummer 1212), ontvangen 22 juli 2021

  • 2.

    het bouwen van een nieuwe woning op het perceel Sportlaan 14, ontvangen 19 juli 2021

  • 3.

    het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op het perceel met kadastrale aanduiding: Stad-Ommen, E 1196, ontvangen op 14 juli 2021

  • 4.

    het vervangen van de kozijnen op het perceel Leeuwenbekstraat 39, ontvangen 27 juli 2021

  • 5.

    het plaatsen van een dakopbouw op het perceel Merelstraat 98, ontvangen 28 juli 2021

Giethmen

- het uitbreiden van de vakantiewoning op het perceel Hogeveldsweg 26-178, ontvangen 27 juli 2021

Arriën

- het bouwen van 30 woningen op het perceel nabij Arriërflierweg 8, ontvangen 23 juli 2021

 

De aanvragen kunnen digitaal worden ingezien na telefonische contact met de Publieksdienst, telefoon 14 0529.

De aanvragen worden voorbereid met de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure. Op het moment van de indiening van de aanvraag is nog niet duidelijk met welke voorbereidingsprocedure een aanvraag wordt voorbereid.

Indien de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, wordt het besluit in deze uitgave bekend gemaakt en kan na bekendmaking van het besluit door een belanghebbende een bezwaarschrift worden ingediend.

 

Indien de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, wordt een ontwerpbesluit opgesteld en ter inzage gelegd. Naar aanleiding van het ontwerpbesluit wordt de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen gegeven. Van het ontwerpbesluit en de ter inzage legging wordt in deze uitgave kennis gegeven. Het ontwerpbesluit en de ter inzage legging worden in deze uitgave bekend gemaakt.

Naar boven