Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning (Fase 2) Daal 3 te Deurne

De gemeente heeft op 3 augustus 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning (fase 2) voor het slopen van een stal en het bouwen van een nieuwe kalverenstal met bijbehorende inrichting op de locatie Daal 3 te Deurne. De zaak is geregistreerd onder nummer HZ-2021-0693. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het ontwerpbesluit gaat over de activiteit(en):

  • Bouw

  • Handelen in strijd met regels RO

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende relevante stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. De stukken geven een beeld van het ontwerpbesluit. Als u alle stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen via het hieronder genoemde e-mailadres of telefoonnummer. De inzageperiode is 6 weken en start op 6 augustus 2021.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@deurne.nl of telefoonnummer (0493) 387711.

Naar boven