Sleen - Boelkenweg: voor het organiseren van de Wildmanrun

De Burgemeester van Coevorden maakt bekend dat op grond van de Algemene plaatselijke verordening Coevorden vergunning is verleend voor het organiseren van het evenement Wildmanrun dat georganiseerd wordt op 11 september 2021 van 08:00 – 20:00 uur in Sleen met een start- en finishlocatie aan de Boelkenweg te Sleen.

 

Verkeersmaatregelen: Ten tijden van het evenement worden de volgende wegen (deels) voor het doorgaande verkeer afgesloten: De Boelkenweg, waarbij de uitrit van de Brandweer vrijgehouden wordt; De Boterakkerweg vanaf de Menso Altingstraat tot de ingang van de begraafplaats; Gedeeltelijke afsluiting van de Menso Altingstraat, Brink en Schaapstreek; De Molenesweg zal over een deel van 600 meter qua snelheid beperkt worden van 60 km/u naar 30 km/u.

 

Verzonden op 27 juli 2021

 

Kenmerk: 33446-2021

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit aan de aanvrager schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen tegen dit besluit. Zie hiervoor de informatie op https://www.coevorden.nl/bezwaarschrift-indienen.

 

Coevorden, 2 augustus 2021

Naar boven