Publicatie anterieure overeenkomst Hoge Heiligenweg te Ammerzoden/ H.C. de Jonghweg te Rossum zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening.

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij op 20 juli 2021 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor de locaties Hoge Heiligenweg naast 30 te Ammerzoden en H.C. de Jonghweg 15a te Rossum. Kadastraal bekend als gemeente Ammerzoden, sectie M, nummer 1504 en gemeente Rossum, sectie E, nummer 1027.

 

Deze overeenkomst is aangegaan voor de wijzigingsplannen voor de sloop van bedrijfsbebouwing voor champignonkwekerij en de bouw van een woning op een passende locatie. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de bestemmingswijzigingen, de aanvang van het bouwproces en over de vergoeding van de kosten die de gemeente maakt vanwege de planologische medewerking die zij voornemens is te verlenen.

 

Met ingang van 4 augustus 2021 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel (Kerkstraat 45).

Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar dhr. B. van der Molen.

 

Kerkdriel, 4 augustus 2021

 

Naar boven