Gemeente Katwijk - Aanwijzingsbesluit De Vliet op grond van 5:25 APV

[Deze bekendmaking is slechts een tekstplaatsing. De oorspronkelijke publicatie is op 14 juli 2021 bekendgemaakt, beschikbaar via Gemeenteblad 2021, 232778.]

 

Het college van de gemeente Katwijk;

gelet op artikel 5:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Katwijk;

 

Overwegende dat:

in artikel 5:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Katwijk een verbod is opgenomen voor het innemen of hebben dan wel beschikbaar stellen van een ligplaats voor een vaartuig op door het college aangewezen gedeelten van openbaar water;

 

ter voorkoming van belemmering van de doorvaart en ter waarborging van het doorstroomprofiel van De Vliet;

 

BESLUIT:

 

  • 1.

    Het aanwijzingsbesluit voor het innemen van een ligplaats anders dan met een woonboot aan de openbare oever van De Vliet te Rijnsburg als volgt te wijzigen:

Aangewezen was: Het water in het centrum van Rijnsburg en het water tussen de Brouwerstraat en het Oegstgeesterkanaal is aangewezen met uitzondering van de openbare oever langs de Oegstgeesterweg vanaf huisnummer 277 tot aan het Oegstgeesterkanaal.

 

Aangewezen wordt:

  • -

    De Vliet vanaf de uitmonding in het centrum van Rijnsburg tot aan het Oegstgeesterkanaal voor zover het openbare oevers betreft.

  • -

    Voor wat betreft de private oevers de op de bijgevoegde kaart aangegeven gedeelten van De Vliet.

  • -

    Het gedeelte van de openbare oever van de Vliet tussen het Additioneel Kanaal en de Katwijkerweg, wanneer afmeren langs deze oever tegenover een private oever met afmeermogelijkheid de doorvaart belemmert.

Katwijk, 22 juni 2021

burgemeester en wethouders van Katwijk,

de secretaris,

mr. drs. R.T. Jie Sam Foek

de burgemeester,

ir. C.L. Visser

 

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Stuur uw bezwaarschrift naar: het college, Gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Vermeld in uw bezwaarschrift uw naam, adres en handtekening, de datum, de omschrijving van het besluit en de reden van uw bezwaar. Graag een kopie van het besluit meesturen.

 

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op www.katwijk.nl.

 

Bij spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, van de rechtbank te Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U dient een kopie van het bezwaarschrift toe te voegen. Digitaal indienen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

Bijlage 1: Definitieve kaart ligplaatsverbod

Naar boven