Aanwijzingsbesluit woonboten De Vliet/ Oegstgeesterkanaal op grond van 5:25 APV

[Deze bekendmaking is slechts een tekstplaatsing. De oorspronkelijke publicatie is op 20 juli 2021 bekendgemaakt, beschikbaar via Gemeenteblad 2021, 236086.]

 

Het college van de gemeente Katwijk;

gelet op artikel 5:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Katwijk;

 

Overwegende dat:

 

in artikel 5:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Katwijk een verbod is opgenomen voor het innemen of hebben dan wel beschikbaar stellen van een ligplaats voor een vaartuig op door het college aangewezen gedeelten van openbaar water;

 

gelet op de ontwikkeling van woonwijk “De Horn” en het doorstroomprofiel van De Vliet/ Oegstgeesterkanaal;

 

BESLUIT:

 

Het aanwijzingsbesluit voor het innemen van een ligplaats met een woonboot aan de in De Vliet en het Oegstgeesterkanaal te Rijnsburg als volgt te wijzigen:

 

  • Aangewezen was:

  •  

  • De gehele Vliet en het Oegstgeesterkanaal met uitzondering van de volgende adressen: Moleneind 30b en 30c, Oegstgeesterweg 271C, 271D, 281, 283, 293 in Rijnsburg.

  •  

  • Aangewezen wordt:

  •  

  • De gehele Vliet en het Oegstgeesterkanaal met uitzondering van de volgende adressen: Moleneind 30c, Oegstgeesterweg 293 en 295 en Liudgerstaat 2 te Rijnsburg.

Katwijk, 13 juli 2021

burgemeester en wethouders van Katwijk,

de secretaris,

mr. drs. R.T. Jie Sam Foek

de burgemeester,

ir. C.L. Visser

 

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit, kunt u binnen 6 weken na verzenddatum van dit besluit bezwaar maken. Stuur uw bezwaarschrift naar: het college, Gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Vermeld in uw bezwaarschrift uw naam, adres en handtekening, de datum, de omschrijving van het besluit en de reden van uw bezwaar. Graag een kopie van het besluit meesturen.

 

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk hiervoor op www.katwijk.nl.

 

Bij spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, van de rechtbank te Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. U dient een kopie van het bezwaarschrift toe te voegen. Digitaal indienen kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben.

Naar boven