Ontwerp omgevingsvergunning Pannenhoef 7 te Heusden

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens met gebruikmaking van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht medewerking te verlenen aan:

 

Pannenhoef 7 te Heusden

het wijzigen van een bestaande varkenshouderij 

 

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende bescheiden ligt met ingang van

30-07-2021 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij het KCC ter inzage. Wilt u stukken komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer V. Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0 685.

 

Een ieder kan tot en met 10-09-2021 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant. Postbus 8035, 5601 KA Eindhoven. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum ter inzage legging bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

 

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2021-2990 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven