Ter inzagelegging voorontwerpbestemmingsplan De Kronkels-Zuid

Het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten deelt mee dat met ingang van 11 augustus 2021 het voorontwerp van het bestemmingsplan De Kronkels-Zuid voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt. Tijdens kantooruren kunt u, na het maken van een telefonische afspraak, het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis aan de Stadsspui 1 bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van het team Omgevingsontwikkeling. Desgewenst kunt u ook een afspraak maken om het bestemmingsplan buiten kantooruren in te zien. Het maken van een afspraak kan via 033 – 299 1411. Ook is het bestemmingsplan in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met plancode NL.IMRO.0313.KronkelsZuid2100-0101.

Plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op percelen en perceelsgedeelten op de locatie De Kronkels-Zuid aan de zuidzijde van de gemeente Bunschoten. Specifieker aangeduid wordt de noordgrens van het gebied begrensd door de Bisschopsweg en bedrijventerrein De Kronkels. De westzijde van het gebied wordt begrensd door de Eemlandhoeve, gelegen aan de Bisschopsweg 7 te Bunschoten-Spakenburg. De zuidgrens van het gebied grenst aan het open polderlandschap. De oostgrens van het gebied grenst aan de bedrijfswoningen en de bedrijfsbebouwing gelegen langs de Amersfoortseweg te Bunschoten-Spakenburg.

Aanleiding

Haarbrug-Zuid is het recentst ontwikkelde bedrijventerrein in de gemeente Bunschoten. Dit bedrijventerrein is inmiddels volledig uitgegeven. De behoefte aan nieuwe bedrijfsgrond is urgent en vormt de aanleiding voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein, De Kronkels-Zuid.

Reacties

U kunt tijdens de bovengenoemde termijn uw reactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten.

Inloopavond

Ten behoeve van de inspraak wordt op dinsdag 31 augustus 2021 van 18.30 – 21.00 uur een inloopavond georganiseerd in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze inloopavond kan informatie over het bestemmingsplan worden verkregen en is het mogelijk om vragen over het plan te stellen. Vanwege de coronamaatregelen is het noodzakelijk u uiterlijk 27 augustus aan te melden voor de inloopavond voor één van de tijdssloten via www.bunschoten.nl/bijeenkomst-kronkels-zuid. Per tijdslot zijn 15 plekken beschikbaar. De beschikbare tijdsloten zijn

  • 1.

    18.30 – 19.15 uur

  • 2.

    19.15 – 20.00 uur

  • 3.

    20.15 – 21.00 uur

Nadat alle inspraakreacties zijn ontvangen, wordt bekeken in hoeverre het plan aanpassing behoeft. Vervolgens zal het plan verder in procedure worden gebracht.

Bunschoten, 4 augustus 2021

Naar boven