Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning ter inzage Sonniuswijk 62

Burgemeester en wethouders van Son en Breugel hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van K. Renders B.V., gelegen aan Sonniuswijk 62, 5691 PG te Son. De aanvraag betreft het wijzigen van de bestaande pluimveehouderij.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van 28 juli 2021 tot en met 7 september 2021 ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel tijdens de openingstijden. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer J. Aarts van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

Een ieder kan tot en met 7 september 2021 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, Postbus 8035, 5601 KA Eindhoven. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na de begindatum van de ter inzage legging bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant te worden ingediend.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2019-4666 gekoppeld. U gelieve bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven