Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Sportlaan 4, Beilen

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, voornemens zijn een vergunning te verlenen voor het bouwen en brandveilig gebruiken van een uitbreiding van de kinderopvang.

 

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende deelactiviteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo)

     

  • het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk in met het oog op de brandveiligheid bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorieën gevallen (artikel 2.1, lid 1 onder d Wabo)

 

Informatie

U kunt de stukken inzien wanneer u de gemeente een bericht stuurt hierover. De ontwerpbeschikking en, indien van toepassing, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (VVGB), zijn ook bekend gemaakt in de krant van Midden-Drenthe.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Omgevingsloket, telefoonnummer (0593) 53 96 79, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

 

Zienswijzen

U heeft de gelegenheid om, gedurende de periode van ter inzage legging (zie publicatietermijn hieronder), een zienswijze kenbaar te maken. De zienswijze kan naar keuze digitaal, mondeling of schriftelijk ingediend worden.

Naar boven