Gemeenteblad van Dronten

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
DrontenGemeenteblad 2021, 249766omgevingsvergunningAanvraag vergunning voor handelen in strijd met regels RO (vestigen van een webshop) aan De Oude IJssel 10 D Dronten

 

 

De gemeente Dronten heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor handelen in strijd met regels RO (vestigen van een webshop)

aan De Oude IJssel 10 D Dronten.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

 

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 19-07-2021. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk 13 september 2021 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14 0321.